položek
s DPH
  • Zobrazit

Olej do manuální převodovky Nissan Patrol Y60 a Y61

man90Kód:

Mannol

Výrobce:
Dodání cca 2 dnyDostupnost:
539  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
Olej do manuální převodovky Nissan Patrol Y60 a Y61

Popis: Olej do manuální převodovky Nissan Patrol Y60 a Y61

Mannol Universal Getriebeoel 80W90 4L

převodový olej API GL-4 pro použití v převodovkách, které jsou provozovány ve středním a vysokém zatížení. Poskytuje spolehlivé mazání s vysokou ochranou proti korozi.

SPECIFIKACE: SAE 80W-90, API GL-4, MIL-L 2105

Olej vhodný jak pro manuální převodovky (motorizace 2.8, 4.2, 3.0) množství oleje 3,5L.

Olej vhodný také pro přídavné převodovky Nissan Patrol, množství oleje 2L.

Toto balení je prodáváno jako 4L.




Oleje pro manuální převodovky Vyhovuje

následujícím schválením / specifikacím / produktům:
SAE 80W-90
API GL-4 / GL-5 LS (Limited Slip)
MIL L 2105 D
MACK GO-J
MAN 342

 

Univerzální celoroční převodový olej na minerální bázi. Byl vyvinut pro hypoidní převody, které vydrží extrémní zatížení; v silně zatížených šikmých, válcových a šroubových párech. Doporučuje se používat v diferenciálních soukolích (včetně nadměrného tření - LS). Může být použit ve všech typech manuálních převodovek, včetně těch, které odolávají extrémně vysokému zatížení a vysokým teplotám, stejně jako v jiných částech převodovky, kde je přítomno extrémní tlakové a rázové zatížení.

Vlastnosti produktu:
- Vysoce kvalitní, jedinečná základna s optimální viskozitou v širokém teplotním rozsahu, v kombinaci s balíčkem přísad nejnovější generace ve vysoké koncentraci, nabízí vynikající kluzné vlastnosti, což umožňuje značnou úsporu paliva;
-Díky svému vyváženému složení zajišťuje vynikající vlastnosti proti opotřebení a vynikající vlastnosti zabraňující zadření, což prodlužuje životnost zařízení ve všech, i těch nejextrémnějších provozních režimech v široké škále teplot okolí. Olejový film má zlepšenou odolnost vůči zvýšeným tlakům a teplotám. Zabraňuje skřípnutí diferenciálu a snižuje opotřebení pístu.
- Zajišťuje spolehlivý provoz samosvorných diferenciálů;
-Nabízí požadované nízkoteplotní vlastnosti, které zajišťují dostatečně jednoduché startování, spolehlivé mazání a při použití manuální převodovky jednoduché a přesné změny převodových stupňů při jakékoli okolní teplotě (až -30 ° C) a za jakýchkoli provozních podmínek;
- Má zlepšenou tepelně-oxidační stabilitu, odolnost vůči tepelné degradaci, stáří a viskozitní stabilitu, což umožňuje prodloužit dobu mezi výměnou oleje a snížit náklady na údržbu zařízení;
- Snižuje hluk;
- Nekoroduje neželezné kovy;
- Je kompatibilní s těsnicími materiály, zabraňuje bobtnání, tvrdnutí a smršťování, snižuje opotřebení, a proto umožňuje snížit náklady na náhradní díly.

Je určen pro manuální převodovky v osobních automobilech a silně zatížené manuální převodovky pro dálniční vozidla (nákladní automobily, autobusy atd.), Terénní vozidla (stavebnictví, těžba, zemědělství) a speciální vozidla vyráběná evropskými, americkými a asijskými výrobci, kde požadovaná úroveň vlastností údržby je MIL-L 2105 D.
Řiďte se pokyny výrobce v uživatelské příručce.


Vlastnosti produktu:
charakteristikaPostup zkouškyjednotkahodnota
Hustota při 15 ° CD 1298kg / m³892
Bod vzplanutí COCD 92° C210
Třída SAE  80W-90
Bod tuhnutíD 97° C-33
Viskozita při 100 ° CD 445CSt16.3
Viskozita při 40 ° CD 445CSt159,6
Index viskozityD 2270 107

Uvedené údaje jsou založeny na standardních laboratorních testech a jsou uvedeny pouze pro referenci. Indikátory se mohou v přípustném rozsahu lišit.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Současně nakupované

FastCentrik® - Pronájem e-shopu

JavaScript musí být povolen