položek
s DPH
  • Zobrazit

Zásuvkový systém Toyota Land Cruiser J200

fab07Kód:

Escape

Výrobce:
42 900  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
Zásuvkový systém Toyota Land Cruiser J200

Popis: Zásuvkový systém Toyota Land Cruiser J200

Zásuvkový systém Toyota Land Cruiser J200. Vyrobeno z pozinkované oceli. Zásuvkový systém je demontovatelný, v nejvyšší kvalitě. Systém je vymyšlený pro expediční cestování s ohledem na maximální využití místa v autě.


Nosná konstrukce stejně jako zásuvky jsou vyrobeny z ocelového plechu, který je pozinkovaný, což je velmi dobrá ochrana proti korozi. Otevírací mechanismus se skládá ze zásuvky (šuplíku) z nerezové oceli s vodícími lištami a ložisky v horní i dolní části. Tato konstrukce odstraňuje vůle mezi zásuvkou a nosnou konstrukci, poskytuje vysokou spolehlivost a odstraňuje vrzání za jízdy. Každá zásuvka je vybavena dvěma přihrádkami. Čela jsou pokryty fólií z uhlíkových vláken, což dává celému systému sportovní vzhled a chrání před škrábanci z provozu. Obě zásuvky jsou vybaveny robustními nerezovými zámky, které mohou být uzamčeny pomocí klíče. Horní část je vyrobena z překližky pokryté látkou a hliníkovými lištami, které kryjí hrany, což pěkně ladí s interiérem vozu. Systém je vybavena osmi úchyty (oky), které umožňují ochranu proti pohybujících se předmětů, jako jsou ledničky atd. 

Rozměry šuplíků jsou 80 cm délka, 49 cm šířka a25cm výška.


Po stranách jsou šuplíky a za zadním sedadlem další úložný prostor, který umožňuje maximální využití zavazadlového prostoru. Zásuvkový systém lze jednoduše namontovat do vozu, montáž zvládne jedna osoba.

úchyty


Montáž bez narušení sériového interiéru..Jednou z výhod je skutečnost, že v každém okamžiku je možné vyjmout z vozidla, a pokud je to nutné, znovu nainstalovat. Zásuvkový systém byl testován v průběhu výpravy do Afriky, a bylo prokázáno, že 100% pasuje a funguje.

Není potřeba měřit Vaše auto, dodává se na paletě, Na tento produkt se vztahuje nadrozměrná doprava. viz způsob dopravy v objednávce, 

Prosíme pokud neobjednáváte na osobní, zvolte jako způsob přepravy nadrozměrnou zásilku!

Zde jsou fotky z montáže zásuvkového expedičního spaní do modelu Y61 3.0Di:

Expediční spaní

šuplíky Patrol

montáž šuplíkového systému do Nissan Patrol Y61

expediční spaní v Patrolu

šuplíky Patrol Y61 GU4

expediční výbava Nissan Patrol



šuplíky y61

detail spaní v Patrolu Y61

spaní Escape4x4 v Patrolu Y61



KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu

JavaScript musí být povolen