položek
s DPH
  • Zobrazit

Střešní autostan Escape Escape VARIO 210 cm s vestibulem

324Kód:

Escape

Výrobce:
71 500  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
Střešní autostan Escape Escape VARIO 210 cm s vestibulem

Popis: Střešní autostan Escape Escape VARIO 210 cm s vestibulem

 Popis výrobku:

Podlaha je vyrobena z hliníku vyplněného izolační pěnou na podlaze, třívrstvá stanová podlaha poskytuje maximální izolaci i při nízkých teplotách. Matrace o tloušťce 3 cm s odnímatelným krytem, speciální pěna HONEYCOMB. Okna jsou vybavena otevřenou moskytiérou, vnějšími žaluziemi vypnutými na tyčkách a těsným uzavřením zevnitř. Vstupní otvory s moskitierou a vzduchotěsným uzávěrem. Nastavitelné větrání v horní části stanu (s moskytiérou). Stan je zcela chráněn před nežádoucími hosty (komáři, hmyz). 

Stan je opatřen střešním oknem a dvěma vaky na boty. Rozkládání je velmi jednoduché - v plném rozsahu méně než dvanáct sekund (testováno v dešti). 

materiál:

- nejkvalitnější impregnované stěny z bavlny (plátna) o hmotnosti 280g / metr zpevněné síťovinou (ripstop) kombinované s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající dýchání. Švy stěn jsou přilepeny, aby se zabránilo protažení a netěsnosti během deště. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) zajištěné proti komáry a žaluziemi zevnitř i venku umožňují dokonalou kontrolu vnitřní teploty. V chladnějších nočních hodinách zavíráme otvory na obou stranách, v teplejším místě, kde je otevíráme a necháme zavřené sítě proti komárům. Dává pocit pohody i ve velmi horkém počasí. 

- tropický - vodotěsný polyester 420 D. Dodatečný rám zaručuje proud vzduchu mezi tropy a střechou stanu. 

- kryt (box) - vodotěsný, vyrobený ze skelného vlákna, silné stěny dokonale plní svůj úkol. Kryt je tak silný, že chrání stan nejen od větví, ale také odolává nárazům na silnější větve. 

Zahrnuje posuvný žebřík o délce 230 cm. Volitelně za příplatek může být i delší teleskopický žebřík 2,6m (+2600 kč s dph)

Otevírání stanu je poloautomatické, viz krátké video.

Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič. 
Hmotnost stanu je 82 kg.

Barevné provedení je pískové nebo hnědé - nutno uvést v poznámce v objednávce. V ceně je stan + vestibul a žebřík 2,3m (Lze dodat bez vestibulu, sleva 5000 kč - vestibul nelze dokoupit samostatně!).


Doprava po ČR zdarma, omezený poček ks skladem.

 

Technické specifikace

rozměry po rozvinutí200x210x130 cm
rozměry po skládání215x125x25 cm
rozměry místa pro spaní206 x 200 cm

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu

JavaScript musí být povolen