položek
s DPH
  • Zobrazit

Střešní autostan Escape 190 cm s vestibulem pro 5 osob Long

325Kód:

Escape

Výrobce:
47 850  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
Střešní autostan Escape 190 cm s vestibulem pro 5 osob Long

Popis: Střešní autostan Escape 190 cm s vestibulem pro 5 osob Long

Popis výrobku:

Podlaha je vyrobena z hliníku vyplněného izolační pěnou, na podlaze, matrace o tloušťce 6 cm s odnímatelným krytem. Okna jsou vybavena otevřenou moskytiérou, vnějšími žaluziemi vypnutými na tyčkách a těsným uzavřením zevnitř. Vstupní otvory s moskitierou a vzduchotěsným uzávěrem. Nastavitelné větrání v horní části stanu (s moskytiérou) a 2 velké střešní okna s moskytiérou v horní části stanu!. Stan je zcela chráněn před nežádoucími hosty (komáři, hmyz). 

U stanu je vodotěsné pouzdro, velikost krytu umožňuje ponechat uvnitř polštáře, spací pytle atd. Rozkládání je velmi jednoduché - v plném rozsahu méně než dvanáct sekund (testováno v dešti).  

materiál:

- nejkvalitnější impregnované stěny z bavlny (plátna) o hmotnosti 280g / metr zpevněné síťovinou (ripstop) kombinované s polyesterem. To zajišťuje vodotěsnost a vynikající dýchání. Švy stěn jsou přilepeny, aby se zabránilo protažení a netěsnosti během deště. 4 hlavní otvory (2 vstupy a 2 okna) zajištěné proti komáry a žaluziemi zevnitř i venku umožňují dokonalou kontrolu vnitřní teploty. V chladnějších nočních hodinách zavíráme otvory na obou stranách, v teplejším místě, kde je otevíráme. Dává pocit pohody i ve velmi horkém počasí. 

 

- tropický - vodotěsný polyester 420 D. Dodatečný rám zaručuje proud vzduchu mezi tropy a střechou stanu. Tropický (rám) je sestaven pouze jednou, když je stan poprvé postavený a později se automaticky skládá spolu se stanem. 

 

- kryt - 100% vodotěsný, vyrobený z PVC 550g, silné stěny dokonale plní svůj úkol. Kryt s malým zipem usnadňuje otevírání a zavírání. Kryt je tak silný, že chrání stan nejen od větví, ale také odolává nárazům na silnější větve. 

 

Zahrnuje teleskopický žebřík o délce 230 cm. Volitelně za příplatek může být i delší teleskopický žebřík:

žebřík 2,6m cena  + 2499 kč s dph

 

Stan má hliníkové montážní lišty a sadu konzol pro střešní nosič a popruhy k připojení k zemi. Stanové kolejnice mohou být instalovány podél stanu nebo přes v závislosti na typu střešního nosiče. Stan lze otevřít na bok nebo do zadní části vozidla. 

Verze long:

- dlouhá verze: nad žebříkem je další střešní krytina a po instalaci vestibulu je žebřík umístěn uvnitř vestibulu. Takže můžete jít dolů do vestibulu, aniž byste šli ven. Vestibul má pogumovanou podlahu se zipem. 

 

Barvy - stany jsou k dispozici v oranžové a pískové barvě, ve většině případů mají tropy jinou barvu než stěny stanu a tato barva se opakuje v předsíni. Barva stanu se odvíjí dle skladových zásob, pokud chcete, můžete barvu upřesnit v poznámce v objednávce. Barvu nelze garantovat.
 

Technické specifikace

rozměry po rozvinutí195 x 310 x 126 cm
rozměry po skládání195 x 125 x 29 cm
rozměry místa pro spaní240 x 190 cm

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu

JavaScript musí být povolen