položek
s DPH
  • Zobrazit

Stavitelná ramena zadní nápravy Nissan Patrol GR Y61 / Y61 GU4 (horní krátká)

DR13Kód:

HELLRIDE

Výrobce:
5 499  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
Stavitelná ramena zadní nápravy Nissan Patrol GR Y61 / Y61 GU4 (horní krátká)

Popis: Stavitelná ramena zadní nápravy Nissan Patrol GR Y61 / Y61 GU4 (horní krátká)

Tyto stavitelná horní ramena mají standartní délku a dají se prodloužit pomocí závitu a aretovat potřebnou délku. Výhoda je v materiálu ramen a pevnostním provedení. Ideální pro podvozky, které jsou zvýšené od 0 cm tedy od seriového Patrola přes všechny běžné druhy podvozků až do výše +12,5cm.

rozměr mez šrouby od 40 cm do 48 cm (délka stavícího čepu je cca 12 cm, bezpečná délka prdloužení je 8 cm)

Tyto ramena spojují zadní nápravu s uchycením v rámu. Jedná se o dvě kratší ramena na zadní nápravě. Cena je za dva kusy ramen, tedy komplet na jedno auto.

Vhodné na použití pro expediční i sportovní použití. Pokud se Vám stalo, že jste sériová ramena ohnuli nebo jinak poškodil je toto iideální řešení. 


Sada dvou ramen je vyrobena ze silnostěnné bezešvé trubky, ta zvyšuje pevnost oproti originálnímu řešení ze série. Je odolnější na ohyb i střih. Pomocí jemného závitu nastavíte potřebnou délku ramen, podle výšky podvozku. 

Ochrana proti korozi ve formě zinkového pasivního prvku pro dlouhou životnost. Oka ramen jsou stejně velká jako originál a tedy lze použít naše silenbloky pro jejich osazení. Cena je za dvě zadní stavitelná ramena (spodní vlečná) bez silenbloků ty doporučujeme objednat také viz odkaz: http://www.escape4x4.cz/silentbloky-nissan-patrol-y60-61/d-70407/

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu

JavaScript musí být povolen