položek
s DPH
  • Zobrazit

Podvozková sada DualSport +4” Dodge RAM 1500 (13-18)

N0340000ABKód:

AEV

Výrobce:
47 999  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
Podvozková sada DualSport +4” Dodge RAM 1500 (13-18)

Popis: Podvozková sada DualSport +4” Dodge RAM 1500 (13-18)

Model: Dodge RAM 1500 (13-18)

 

Obsahuje:

Podvozková sada DualSport +4” Dodge RAM 1500 (2013-2018)

 

Obsah sady:

  • Hliníkové „vysoké“ těhlice z materiálu vojenské třídy A206 T4
  • Nízkoprofilové konce spojovací tyče
  • AEV relokační držáky spodních ramen nápravy
  • Relokace předního diferenciálu
  • 4mm lisovaný ochranný plech
  • Výškově nastavitelné přední vzpěry Bilstein 5100
  • Přední brzdové vedení z nerezové oceli
  • Nastavení tyček předního stabilizátoru
  • CNC hliníková podložka předního kardanu
  • Zadní držáky pro korekci geometrie
  • Držáky zadního horního ramene
  • Držáky pro přemístění zadní vinuté pružiny
  • Zadní tlumiče Bilstein 5100
  • Držák zadní panhardské tyče
  • Relokace přemístění zadního brzdového vedení
  • Tyčky zadního stabilizátoru

Důležité poznámky:

  • Tato sada není určeno pro modely Dodge RAM 1500 se vzduchovým podvozkem
  • Tento systém odpružení vyžaduje aftermarket 20" kola

Systém odpružení DualSport SC se 4“ liftem od společnosti AEV pro RAM 1500 4WD modelový rok 2013–2018 představuje revoluční koncept designu a inovativní technické úspěchy ve světě náhradních dílů systémů nezávislého zavěšení kol (IFS). Řada podvozkových systémů odpružení DualSport společnosti AEV je již dlouho synonymem pro bezprecedentní kombinaci jízdních vlastností, ovladatelnosti a výkonu v terénu.

Není žádným tajemstvím, že SUV a nákladní vozy se systémem odpružení IFS jsou známé svou vynikající kvalitou jízdy na silnici i mimo ni. Systémy odpružení IFS jsou však mnohem komplexnější než tradiční konstrukce s tuhou nápravou. Proto je nezbytné, aby každý díl, který je vyměněn nebo upraven, byl navržen s maximální pozorností k detailu pro zachování vynikajících jízdních vlastností. Tým konstruktérů odpružení AEV strávil značné množství času navrhováním, vývojem a testováním systému odpružení IFS, aby mohl zajištit, že systém splňuje naše nároky na silnici i mimo ni. Každý, kdo je obeznámen s řadou DualSport Suspension Systems společnosti AEV, nás slyšel mluvit o důležitosti geometrie odpružení a řízení. Vylepšení nebo zachování tovární geometrie odpružení a řízení je nejdůležitějším konstrukčním prvkem pro dosažení skutečného, dvouúčelového systému odpružení. 4″ odpružení DualSport SC od AEV pro Ram 1500 není výjimkou. Každý komponent odpružení, který je součástí tohoto systému, je navržen se záměrem zachovat tovární geometrii a kompenzovat dodatečně přidanou světlou výšku.

Páteří systému odpružení Ram 1500 DualSport je 4 mm silný lisovaný ocelový krycí plech. Tento krycí plech nabízí nejen zvýšenou úroveň ochrany, ale také slouží jako nové místo pro montáž předního diferenciálu. Odstraněním původního montážního místa předního diferenciálu z držáků motoru se vyhnete omezení pohybu CV kloubů. Lisováním tohoto krycího plechu dokázali u AEV dosáhnout přesnějšího lícování a maximalizovat světlou výšku.

Další důležitou součástí jsou AEV exkluzivní těhlice, které jsou vyrobené z hliníku A206 T4 pro armádu. AEV hliníkové těhlice jsou vyrobeny z hliníku mnohem vyšší třídy než těhlice z výroby, posouvají přední náboje dopředu o +8 mm pro větší vůli pneumatiky a nabízejí značné snížení neodpružené hmotnosti (až 11kg!) v porovnání s litinovými. Toto snížení hmotnosti hraje klíčovou roli pro dosažení nejlepší možné jízdní kvality a ovladatelnosti.

Tovární přední a zadní vinuté pružiny jsou zachovány. Je tak dosaženo zachování tovární jízdní kvality a nosnosti. Rovněž je tak zajišťeno, že zamýšlené zvětšení světlé výšky bude dosaženo u všech kombinací kabiny, rozvoru a úrovně výbavy. Přední výškově nastavitelné vzpěry řady Bilstein 5100 a zadní tlumiče specifické pro AEV, které jsou součástí tohoto systému odpružení, byly vyvinuty společně inženýry Bilstein a AEV výhradně pro použití se systémem odpružení Ram 1500 DualSport společnosti AEV. Díky použití degresivního ventilování nabízejí tyto tlumiče a vzpěry AEV/Bilstein 5100 podstatné tlumení při nízkých otáčkách. Tlumení se snižuje se zvyšující se rychlostí vozidla, což poskytuje skvělou kvalitu jízdy v široké škále terénu.

Volitelný modul ProCal od AEV dává majitelům Ram 1500 možnost kalibrovat rychloměr při instalaci větších pneumatik. Pokud je rychloměr ponechán nekalibrovaný, dochází k výraznému zhoršení výkonu kontroly stability (ESP), řazení převodovky a výkonu motoru. Také lze kalibrovat systém monitorování tlaku v pneumatikách, aby lépe vyhovoval pneumatikám s větším průměrem, které mohou vyžadovat jiný tlak vzduchu než originální pneumatiky.

Upozornění: Tento systém odpružení není kompatibilní s nákladními vozy Ram 1500 vybavenými továrním vzduchovým odpružením (pro AIR RIDE je určens jiná sada). Tento systém odpružení zahrnuje nové nízkoprofilové konce spojovací tyče AEV, které umožňují montáž 18″ kol. Offset/backspacing je kritický, takže AEV doporučuje rozměr disku 18×8,5“ s BC 5,23″ nebo disk 20×9 s BC 5,25″.Originální 20″ kola Ram 1500 se bez distančních podložek nevejdou.

Alternativní zboží
Podvozková sada DualSport +4” air ride Dodge RAM 1500 (13-18)
 

Podvozková sada DualSport +4” air ride Dodge RAM 1500 (13-18)

s DPH: 47 999 
Podvozková sada AEV DualSport +4” air ride Dodge RAM 1500 2013-2018

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu

JavaScript musí být povolen