položek
s DPH
  • Zobrazit

Olej Dexron 6 ACDELCO 109243 objem 946ml

109243 Kód:

Ac Delco

Výrobce:
409  / ksCena s DPH:
Množství:
ks
Olej Dexron 6 ACDELCO 109243 objem 946ml

Popis: Olej Dexron 6 ACDELCO 109243 objem 946ml

 
Profesionální; 0,946 litr; Dexron VI; Plně syntetický

ACDelco DEXRON-VI poskytuje konzistentnější řazení, a to i v extrémních podmínkách. DEXRON-VI Automatic pomáhá automatickým převodovkám vydržet déle a dosahovat lepších výsledků. Je vhodný pro použití ve vozidlech, která splňují následující požadavky: plně licencovaný a schválený GM, doporučený pro použití v GM převodovkách modelového roku 2006 a novější vyžadující kapalinu pro automatickou převodovku DEXRON-VI (nahrazuje DEXRON-III a DEXRON-II (E ) nebo doporučeno pro jiného výrobce vozidel, který požaduje DEXRON-VI, III nebo II (E). Kapalina do automatické převodovky ACDelco DEXRON-VI není určena pro použití v CVT (kontinuálně proměnné převodovky) nebo DCT (dvouspojkové převodovky), které vyžadují speciální tekutiny.

  • Zpětně kompatibilní s předchozími kapalinami automatické převodovky DEXRON a lze ji použít jako mnohem vylepšenou náhradu starších vozidel / převodovek původně používajících předchozí kapaliny DEXRON.
  • Vylepšený výkon oproti předchozím kapalinám DEXRON, pokud jde o odolnost proti tření, viskozitní stabilitu, provzdušňování a regulaci pěny a odolnost proti oxidaci.
  • Potenciál umožňující lepší spotřebu paliva a delší životnost převodovky.
  • Poskytuje prodloužené intervaly výměny.

KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu

JavaScript musí být povolen